Samarbeten

Vi inom Utami älskar samarbeten som hjälper till att skapa utrymme och diskussioner rörande psykisk ohälsa, ätstörningar med mera inom idrotten. Både privatpersoner och företag kan hjälpa till. Alla är välkomna att komma med idéer och förslag. Nedan följer några företag och föreningar som vi samarbetar med idag. 

Organisationer 

d50aed5188d7474b06b650d570fbe86371899551-xgwq11
Riksidrottsförbundet & SISU Idrottsutbildarna

Under 2020 så har Anton (UTAMI:s grundare) varit ute och föreläst ihop med SISI Idrottsutbildarna. Flera föreläsningar är inplanerade under 2021, både fysiskt och digitalt. Vi samarbetar med flera av  Riksidrottensförbundets 19 distrikt, bland annat Stockholm & Örebro. 

Idrottsföreningar

IFrejban-vekt
IF rejban, Fotbollsförening i Växjö

En förening som är startad av vänner för vänner. En otrolig empati genomsyrar föreningen och de arbetar mycket för att prata om psykisk ohälsa då dom själva har drabbats hårt av det. De beskriver sig som världens trevligaste förening och det är vi beredda att skriva under på 

Kif
Karlslunds IF FK, Idrottsförening i Örebro.

Föreningen som UTAMI:s grundare (Anton Olsson) själv har spelat i många år i samt är assisterande tränare i föreningens seniorlag idag. En stor ungdomsförening som från början har varit med UTAMI och belyst psykisk ohälsa kopplat till idrott.  

Företag

NEH
NeH Svenska AB

UTAMI:s leverantör av produkterna vi säljer. Har varit med från starten och har gett oss möjligheten att belysa psykisk ohälsa kopplat till idrott på ett väldigt bra sätt. 

Translate »